Annons: Baltic Fashion & Textile – den största textilindustrimässan i Baltikum!

Den 16-18 april 2015

Internationella mässhallen – Baltikums största mässhall i Riga, Lettland

Baltic Fashion & Textile är ett innovativt evenemang där modeindustrins tillverkare och konsumenter träffas.

Det är Baltikums största mässa och här brukar många företag teckna avtal om leverans av till exempel tyger, olika material och råvaror, sytillbehör samt maskiner och utrustning. En trend inom den baltiska textilindustrin är den växande tillverkningen av sydda plagg och trikåvaror vilket lett till en hög efterfrågan på högkvalitativt råmaterial, som ju är en avgörande faktor för kvaliteten på slutprodukten.

Varje år presenterar mässdeltagare från fler än 15 länder de senaste kollektionerna inom kläder, hemtextil, underkläder, trikåvaror, skor och läderprodukter. Inköpare kan ta del av de senaste modetendenserna i världen och beställa nya kollektioner till sina butiker och varuhus.

Baltic Fashion & Textile Riga 2015 är en bra möjlighet att inleda affärsrelationer med företag och branschförbund från östra Europa och OSS-länderna, liksom att komma in på den baltiska marknaden som omfattar fler än 6,5 miljoner invånare.

Varje år deltar, förutom tillverkare från Lettland, Estland och Litauen, företag från bland annat Italien, Sverige, Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Polen, Portugal, Turkiet, Ukraina, Uzbekistan och en rad andra länder.

Mässan har arrangerats sedan 1995 och erbjuder varje år fler och fler möjligheter för besökaren. Bland annat anordnas en B2B matchmaking där man kan finna nya kontakter och samarbetspartners, diskussioner om handelsmöjligheter i öst och väst, konferenser och seminarier om aktualiteter inom branschen.

Den internationella mässhallen i Riga har en utställningsyta på 9500 m2 och mässan Baltic Fashion & Textile Riga samlar fler än 4000 branschfolk från fler än 26 länder.

Mer om mässan: www.balticfashiontextile.com

Ni är varmt välkomna till mässan!

För mer information, kontakta Ilze Avota, direktör för mässan Baltic Fashion & Textile Riga 2015: e-post: ilze.avota@bt1.lv, tel.: +371 67065037