Annons: Naudic söker agent/agenter i Sverige

NAUDIC – En av Australiens ledande livsstils varumärken expanderar nu sin verksamhet till Skandinavien, Sverige.

Naudics kännetecken är unika djärva och färgstarka tryck som kombineras mellan toppar, tunikor, klänningar och kjolar. Tillsammans med broderade och enfärgade kläder så har du en komplett kollektion. Kläderna kompletteras också med en spännande smyckes kollektion.

Naudic lanserades först i Australien år 2008 och expanderar nu sin marknad till andra länder och kontinenter. Du hittar för närvarande Naudic i Nya Zeeland, Sydafrika och en antal butiker i Sverige. Naudic lanserades också alldeles nyligen i New York.

Vi söker en erfaren agent/agenter för hela Sverige men främst i mellan och södra Sverige. Det är en fördel om du redan har befintliga kontakter inom mode och present/inredningsbranschen. Om du redan arbetar som agent med andra märken så skulle detta kunna vara en utmärkt utökning av din befintliga kollektion. Vi tror att detta är ett ypperligt tillfälle för rätt person och att du snabbt kan utöka din kundbas. Vi är även öppna för att diskutera ett distributörsavtal.

Hör av dig till oss antingen via telefon i Australien eller Sverige.

Australien: +61 7 3411 7010 – Emma
Sverige: 070 550 8917 – Börje
Du kan även maila till emma@naudic.com eller sweden@naudic.com

Vi ser framemot att höra ifrån dig!

Naudic – www.naudic.com

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Phone: 61 7 3411 7010
Fax: 61 7 3319 0918
104 Rome Street South
Yeronga   QLD   4104
www.naudic.com
   
https://www.facebook.com/naudic