TV-aktuella effektivitetskonsulten Petra Brasks bästa tips!

På dagen 100 år efter Agenturföretagens bildande gick det årliga höstmötet i Stockholm av stapeln. Förutom spännande information om nya projektet Stockholm Fashion District fick vi vara med när årets två stipendium delades ut till Olivia Norström och Anette Stillner – varmt grattis!

Eftermiddagens föreläsare var Petra Brask som vi i höst kunnat se i tv-programmet Tidsjakten. Hur använder vi egentligen vår tid för att få ut det vi vill av vårt arbete och våra liv? Hur kommer det sig att vi inte på samma sätt som med vår ekonomi budgeterar för vår tid så vi vet att den räcker till det som ger oss energi? På plats fick vi lära oss mer om hur vi gör för att sluta förhala saker och ta tag i våra ”surdegar” för att frigöra kraft att vara kreativa. Många engagerade medlemmar skrattade och skålade tillsammans under denna historiska dag , vi ser fram emot kommande 100 år tillsammans med alla ambitiösa och härliga medlemsföretag!