Seminarium: “Är tyskar utomjordingar eller är det vi svenskar som är från en annan planet? “

55f6eaddcd077

Den 19 november är du varmt välkommen till höstmöte med stipendieutdelning samt seminariet Är tyskar utomjordingar, eller är det vi svenskar som är från en annan planet? där vi får lära oss allt om hur vi gör bättre affärer med tyskar och hur de egentligen ser på oss svenskar i affärssammanhang! Detta nedslag i Tyskland är en efterlängtad uppföljning på det omtyckta och humoristiska seminariet där vi tittade närmare på Danmark och Italien.

Seminariet bjuder bland annat på gäster som Ninni Löwgren, Tysk-Svenska Handelskammaren, som skrivit boken Din guide till tysk affärskulur och kommer att ge dig både svenska företagarens perspektiv som den inflyttade tyskens och avslutas med en paneldiskussion. Mellan alla härliga talare bjuds du på ett glas vin/alkoholfritt och tilltugg inspirerat av tyska delikatesser.

Tid: Kaffe från 15.00, det formella mötet börjar 15.30 och seminariet 16.00 den 19/11.

Plats: T-House by Summit, Engelbrektsplan 1, Stockholm.

Din investering: Medlemmar 295 kr ex moms per person, icke-medlemmar är välkomna till seminariet för 695 kr ex moms per person.

Program:
15.00 Kaffe.
15.30 Formellt höstmöte med stipendieutdelning.
16.00 Är tyskar utomjordingar, eller är det vi svenskar som är från en annan planet?
16.15 Sven-Erik Christiansson, en svensk agent som arbetar med Tyskland, delar med sig av sina erfarenheter.
16.30 Vi får utanförperspektiv från en tysk som flyttat till Sverige om hur det är att arbeta med svenskar.
16.45 Ninni Löwgren Tischer, Tysk-Svenska Handelskammaren och författare till boken Din guide till tysk affärskulur, berättar om affärskulturella spänningsfält.
17.15 Vin och snittar, självklart med tyskt tema.
18.00 Paneldiskussion med Helena Waker, VD Agenturföretagen, Fredrik Ågren, rekryteringsexpert, samt Glenn Svarts och Anna-Karin Abdon, Fylgia Advokatbyrå. Tid för frågor.
18.45 Summering, eftermiddagen avslutas.

OSA senast den 16/11 till info@agenturforetagen.se.

Varma hälsningar,
teamet på Agenturföretagen