Affärsråd från Fredrik Ågren

fredrik-ågren-nyhetsbrev-2Fredrik Ågren, Key Search Scandinavia, är expert på rekrytering och affärsplaner och en av dem Agenturföretagen knutit till sig för att du som är medlem ska kunna ta nästa steg att utveckla ditt företag! Här svarar han på tre frågor.

Vad är det vanligaste misstaget du ser att företag du arbetat med gör i sina organisationer?

Jag tycker att många bolag har svårt att se storheten i sina medarbetare. Det finns mycket outnyttjad kompetens därute. Ofta beror detta på att man inte har tid och intresse, men också att man inte har några upparbetade planer för personalutveckling.

Vilken är den största anledningen, enligt dig, att företag inte växer som de skulle kunna?

Jag ser två huvudskäl. Dels resursbrist, personell- och finansiell, samt att många ägarledda bolag har brist på visioner. De sitter nöjda i båten.

Vilket är ditt bästa affärsråd till Agenturföretagens medlemmar?

Våga ta hjälp! Det finns mycket extern kompetens att rådfråga eller ta in i bolaget i olika former. Ingen kan i ett mindre bolag ha tillgång till all kompetens som behövs för att fortsätta utvecklas.

FAKTA:

Fredrik Ågren, Key Search Scandinavia, har en gedigen historia inom sport- och modebranschen, där han varit verksam som såväl agent, säljare, marknadschef, försäljningschef, rekryterare och VD/CEO. Han har god kännedom om den Skandinaviska och Europeiska modeindustrin och ett stort nätverk.

Fredrik hjälper dig med rekrytering och rådgivning. Tillsammans med hans samarbetspartner Modeverket erbjuder han en bredd och kan anpassa sitt erbjudande efter kundens behov. Fredrik är också skarp på att ta fram affärsplaner för ditt företag.

Som medlem i Agenturföretagen har du möjlighet att konsultera Fredrik och anlita honom för uppdrag. Han kommer även att föreläsa vid möten arrangerade av oss, dit du är välkommen för att ta till dig av hans kunskap. Håll också utkik efter hans krönikor!

Fredrik Ågren Telefon: 0702-15 01 17 Mail: fredrik@ksscandinavia.se