Agenturföretagen med Stockholm Fashion District -ny medlem Nordic Fashion Association

Nordic Fashion Association verkar för ett ökat samarbete mellan aktörerna på den Nordiska modemarknaden där organisationen arbetar för ett hållbart och ansvarstagande mode. Ett sådant samarbete stärker Nordens globala position och skapar en starkare Nordisk identitet, vilket i förlängningen leder till ökad export. Skandinavisk design utmärker sig genom att vara funktionell, tillgänglig och demokratisk.

Agenturföretagen med Stockholm Fashion District har valts in som medlemmar i Nordic Fashion Association.

-Agenturföretagen med Stockholm Fashion District tror mycket på att vi tillsammans kan åstadkomma fantastiska saker för den Nordiska modeindustrin och vi ser fram emot ett ännu starkare samarbete tack vare vårt nya medlemskap i NFA, säger Helena Waker, VD för Agenturföretagen och Stockholm Fashion District.

Övriga medlemmar i Nordic Fashion Association:
Danish Fashion Institute
Finaltex
Iceland Design Centre
Icelandic Fashion Council
Norwegian Fashion Institute
Sustainable Fashion Academy
Swedish Fashion Council
Swedish Trade Federation

12301773_1136688453026443_3190138991305245397_n

Bild från VD Helena Wakers besök hos Danish Fashion Institute för ett spännande möte med Nordic Fashion Association, med på bild är Sara Warning, Danmark, Johan Kryger, Danmark, Gisle Mardal, Norge, Jonas Eder-Hansen, Danmark, Gunni Hilmarsson, Island, och Laufey Jonsdotter, Island.