Månadens medlemsföretag: BNB Agenturer

månadens-medlem-BNB-nyhetsbrevTygagenturen BNB Agenturer startades av Birgitta Nordh 1996 med visionen att få svenska företag att köpa mer tyger med europeiskt ursprung istället för fjärranöstern. Bland kunderna finns välkända modevarumärken som Rodebjer och Peak Performence men även företag inom vård- och restaurangsektorn.

Tygkollektionerna kommer bland annat från Italien, Tyskland och Finland. En stor del är tekniska tyger för arbetskläder och sport men även mer modeinriktat baserat på bland annat stickat, jersey och fake fur.

En viktig del av arbetet på BNB Agenturer är att ge bästa service till kunderna vilket också påverkar val av leverantörer företaget samarbetar med.

BNB Agenturer har varit medlemmar i Agenturföretagen sedan 1997 och arbetar aktivt i valnämnden för förbundet.

– Jag har haft stor hjälp av mitt medlemskap. Både i början när avtal skulle skrivas med mina huvudmän men även kortare rådgivning när olika situationer uppstått, säger Birgitta Nordh.