Ny medlemsförmån: Springtime!

Springtime-hemsida
Specialpris för dig & en vän på TRAINING CAMP STOCKHOLM 27-29/11

Tillsammans med Springtime har du som medlem i Agenturföretagen nu möjlighet att prova på en mängd olika former träning på Training Camp Stockholm som 27-29/11 huserar i Stockholmsmässans lokaler. Här kan du inspireras och svettas tillsammans med många av Sveriges främsta instruktörer och föreläsare. Du kan välja bland över 100 olika pass t ex. cirkelträning, crossfit, parträningspass, kampsport, stavgång, yoga, danspass och en mängd föreläsningar.

Stärk dina muskler med Mårten Nylén och Martin Lidberg, Spring med Anders Szalkai,. fightas med Jörgen Kruth och Rickard Nordstrand, dansa med Tobias Karlsson och Annika Sjöö eller yoga med Malin Berghagen. Dessutom erbjuder vi ett enormt utbud av föreläsningar som till exempel med Mia Törnblom, Blossom, Pär Johansson, Kristina Andersson, Ari Riabacke, Mikael Nygren och Oscar Jöback.

Pris: 3-dagar 2545 kr, 2-dagar 1995 kr och 1-dag 1245 kr och 3-pass biljett 695 kr. Inträde till övriga mässor ingår i priset.

Ange bokningskod AGENTUR och få 750 kr i rabatt för tre dagar, 500 kr i rabatt för två dagar250 kr i rabatt för 1 dag samt 100 kr rabatt på passbiljetten.

Välkomna att boka på http://trainingcampstockholm.com/

Agenturföretagens samarbete med Springtime kommer att fokusera på våra medlemmars hälsa och erbjuda bra priser på träningsresor och event liknande detta. Håll ögonen öppna för mer information.