VD har ordet

helena-hemsida

Jag är just hemkommen ifrån New York och har blivit starkt inspirerad! Konst, musik, butiker, färger och smak. Allt i denna globala kokande kittel – men ändå mest av allt för mig, värme och skratt med familj och vänner. Tillsammans blir det magi för själen.

November är en härlig månad på Agenturföretagen och betyder höstmöten, stipendieutdelning och juridikutbildning. Jag ser mycket fram emot att träffa många av er medlemmar under de kommande veckorna!

Samtidigt stå vi på Agenturföretagen just nu mitt uppe i det spännande projektet Stockholm Fashion District. Stockholm Fashion District är ett kreativt, modernt och innovativt distrikt för den svenska modebranschen. Med sitt läge i Nacka strand är Stockholm Fashion District ett nav för mode och affärer med showrooms, mässor, inköpsdagar och pop up-event.

Många av er medlemmar medverkar på mässorna under modeveckan i Stockholm Fashion District eller har ert permanenta showroom här. I februari blir ni ännu fler som verkar utifrån Nacka strand när vi tillsammans slår vi upp portarna för Stockholm Showroom, ett hus om 8000 kvm med permanenta showroom för modebranschen. Denna månad vill vi hälsa er nya medlemmar som kommer att ha ert showroom i Nacka strand från årsskiftet varmt välkomna också som medlemmar! Vi hoppas att ni ska ha stor glädje av medlemskapet också!

För dig som vill veta mer om Stockholm Fashion District, besök www.stockholmfashiondistrict.com.

För er nya medlemmar som vill veta mer om medlemskapet och de förmåner ni automatiskt får ta del av, besök www.agenturforetagen.se/medlemskap/medlemsformaner/ eller kontakta medlemsrådgivare Anna Hasselgärde du Hane på anna@agenturforetagen.se alternativt telefon 08-411 00 22.