Fri entré till möbel- och inredningsmässan Imm Cologne

Skärmavbild 2015-12-01 kl. 09.27.23
Cover Letter Free Entrance Imm Cologne 2016 FORM Gesuch engl. imm cologne 2016

Via ditt internationella nätverk IUCAB, Internationally United Commercial Agents & Brokers, får du som är medlem i Agenturföretagen fri entré till möbel- och inredningsmässan Imm Cologne i Cologne den 18-24 januari 2016.

För att ta del av erbjudandet om fri entré skickar du din förfrågan om en kod till centralvereinigung@cdh.de och lös in din gratiskupong vid mässans Online Ticket Shop: www.imm-cologne.com/tickets.

Du är också välkommen att utan kostnad få rådgivning och information kring agent- och distributionserbjudanden hos den tyska organisationen motsvarande Agenturföretagen i deras informationsdisk som du hittar mellan hall 10 och 11 bredvid trappan till “Offenbachsaal”.

Vill du själv inkomma med en distributionsförfrågan behöver du fylla i formuläret som du hittar HÄR senast den 12 januari. Formuläret skickas till centralvereinigung@cdh.de. Det går också bra att faxa det till +49 30 72625-699.

Mer information finns i ett cover letter du hittar HÄR.