Månadens Medlemsföretag: Albert Fränkel & Co

470x250afAlbert Fränkel & Co har hjälpt modebranschen samt inredningsbranschen hitta rätt leverantörer inom mode- och hemtextil sedan 1982 då Leif Steen tog över firman efter sin far. Genom gedigen och mångårig erfarenhet och kunskap om finishering, kompositioner och tygkonstruktioner inom ett brett textil spektra kan de erbjuda kunderna den bästa kvalitén till rätt priser. Man har även ett stort fokus på miljö och hållbarhet.

Albert Fränkel & Co har erfarenhet av modetyger från länder som Italien, Frankrike, Turkiet, Brasilien, Portugal, Japan och Kina där de bland annat representerar Bahariye, Microtex, Bangkok Weaving Mills, Cataguases, Takisada-Nagoya och Texmoda. Hemtextilen produceras framförallt i Indien, Italien och Thailand och enbart hos producenter som arbetar enligt ÖKO TEX och GOTS principer.

Albert Fränkel & Co har senaste åren också fått ett större fokus på färdig produktion av accessoarer från Italien och Indien. De arbetar med både brands, modeföretag samt kedjor med allt från tröjor, halsdukar, ponchos och plädar i finaste lammull, kashmir, mohair och bomull.
Kunderna finns i hela Skandinavien.

Läs mer om Albert Fränkel & Co här…