VD har ordet

Helena-610x200-470x154Och plötsligt blev det oktober…
September har varit en solig månad och det har gått i ett snabbt tempo. De flesta medlemmar har haft fullt upp med försäljning och kundaktiviteter. Jag passar på att tacka alla medlemmar och kollegor för många spännande event tillsammans.

Jag önskar få se så många som möjligt av er under Agenturföretagens höstmöte som vi i år håller under mer avslappnade förhållande på restaurant Miss Clara i centrala Stockholm. Där kan vi umgås, hinna prata och dela med oss av nyheter i en av Stockholms vackraste Art Noveau byggnader.

Som ni kanske märkt har vi utökat och förstärkt teamet med två nya medarbetare;  Gunilla Grûbb och Sofia Lidgren vilket är kul och välbehövligt då vi växer för varje säsong. Jag önskar dem båda varmt välkomna!

Till sist vill jag uppmana er att söka Agenturföretagens stipendium. Det är ett fantastisk tillfälle att äntligen möjliggöra den där utbildningen som du så väl behöver. Ta chansen att investera i dig och ditt företag, det är du väl värd!

Väl mött och vi ses torsdagen den 24 november på Miss Clara!

Helena Waker