Agenturföretagen / Association of Trade Partners Sweden på Formex

Under design- och inredningsmässan Formex kommer Agenturföretagen / Association of Trade Partners Sweden att finnas på plats och du har möjlighet att boka gratis rådgivning med våra advokater och affärsrådgivare i restaurangen C24:51 eller i din monter. För att säkra ett rådgivningstillfälle, kontakta oss via info@agenturforetagen.se så snart som möjligt.

Missa inte!
Vanessa Leporati Wahlund är säljcoachen som guidar till bättre resultat. Hon har med sin 30-åriga erfarenhet från detaljhandeln tränat och coachat säljare, chefer och olika typer av team till förbättrade resultat och ökad personlig insikt. Hon har en stor förmåga att se individers och gruppers utvecklingspotential – och leda dem rätt i utvecklingsarbetet för framgångsrika prestationer.

Vanessa är föreläsare, utbildare och säljcoach på Hamilton Group och Vice Ordförande hos Agenturföretagen / Trade Partners Sweden.

När: 19:e januari 2017, 10:15 – 10:45
Var: lokal A32:35
OSA: Man behöver inte OSA, däremot måste man ha en biljett till Formex

(Bild tillhör Formex)