Fashion Business Academy​

Vill du utveckla ditt företag? Känner du att ni sitter fast i gamla strategier och kunskaper? Behöver ni ny energi? Vill du träffa människor inom samma profession och skapa ett nätverk för framtiden? Välkommen till en pilotutbildning om åtta heldagar som kan förändra allt!

Under 2016 har Association of Trade Partners Sweden/Agenturföretagen, som driver Stockholm Fashion District, grundat Fashion Business Academy för att erbjuda en utbildnings- och affärsnätverksplattform. Plattformen vänder sig till företag med tillväxtpotential inom design- och modeindustrin.

Vad är det som gör vissa företag mer framgångsrika än andra trots att de verkar med ungefär samma förutsättningar och gentemot samma kunder?

Under 2017 kommer en pilotutbildning att erbjudas till företag som vill utvecklas och stärka sin position på den nationella och internationella marknaden. Det kommer även att presenteras en öppen seminarieserie med utbildare och gästföreläsare av dignitet.

Genom ett nära samarbete med utbildare och gästföreläsare som är aktiva i näringslivet samt experter på sitt område ser vi till att svenska design- och modeföretag får exklusiv tillgång till unik kompetens. Detta kräver annars år av praktisk erfarenhet eller en budget som bara storföretag kan matcha. På detta sätt främjas en positiv branschutveckling och stark nationell tillväxt.

Ny kunskap och inspiration är viktigt. Intentionen och målet för varje seminaretillfälle är att du som kursdeltagare ska kunna använda och återkoppla dina nya kunskaper till din egen verksamhet.

Fashion Business Academy vänder sig till dig som redan idag driver eller jobbar med/för ett företag som verkar inom design och mode, så som med accessoarer, konfektion, skor, sport, textil, väskor etc. Det kan vara i butiksledet, inom ett designföretag, som agent, designer, distributör, importör, marknadschef, säljare eller CEO. Vår ambition är att sätta samman en bred grupp för att ni inom nätverket ska få ut så mycket som möjligt och även kunna tillgodogöra er varandras olika erfarenheter.

Sista ansökningsdag 20 februari 2017, eller när alla platser är tillsatta.
Läs mer om hur du ansöker på www.fashionbusinessacademy.se.

Den svenska design- och modeindustrin tar ännu ett kliv framåt mot att bli världens skarpaste företagare.