VD har ordet

Först och främst vill jag tacka för många trevliga möten under Preview Fabrics & Accessories och Formex. Vi träffade medlemmar och branschkollegor och det skapades många nya kontakter som blir spännande att följa upp i framtiden. Jag blir alltid lika imponerad och inspirerad av de många duktiga och innovativa personerna i vårt nätverk!

Vi står inför en ny omgång av modeveckan i Stockholm Fashion District och jag vill slå ett slag för två spännande seminarier som vi arrangerar den 8:e samt 9:e februari i Stockholm Showroom, Augustendalsvägen 7 i Nacka strand. Nya tider kräver nya tag och det är viktigt att hänga med i utvecklingen som inneburit att stora delar av marknadsföringen numera sker genom sociala medier och med hjälp av så kallade social influencers. Nu ges chansen att lära sig mer om detta då vi bjudit in Nina Campioni, journalist som föreläser om sociala medier för Aftonbladet och ELLE, samt Helena Holmström, Head of Native Studios på Aller Media för att de ska hjälpa er att nå ut med ert varumärke digitalt. Det här är framtiden och jag rekommenderar alla medlemmar, oavsett bransch, att medverka ifall ni har möjlighet. Mer information hittar ni under event och seminarier.

Jag vill också passa på att påminna om två saker, sista dagen att ansöka till Fashion Business Academy är 20 februari samt att boka den 18 maj i kalendern då det är dags för Trade Partner Summit.

Väl mött
//Helena Waker