VD har ordet

Det går otroligt fort i den digitala världen och med det kommer nya affärsmöjligheter för den som vågar följa med. Vi följer noga utvecklingen för er medlemmar.

I förra veckan var vi värdar för en stor konferens med temat ”Modets Digitalisering” i Stockholm Fashion District. Digitalisering är en av modeindustrins just nu största utmaningar, men också en möjlighet. Ny teknik kan öka effektiviteten och göra att det som produceras hamnar mer rätt, samtidigt som nya tjänster och affärsmodeller utvecklas. 

Andra branscher gör liknande resor och har kommit olika långt. Några exempel på företag som just nu gör en satsning på digitalisering är SAS som tittar på hur de kan erbjuda fler tjänster till sina kunder och ICA med mål att hålla sig i framkant av den digitala utvecklingen (ComputerSweden).

Den 18 maj bjuder vi in till Trade Partner Summit där årets tema är Den digitala företagsvärlden. Här kan vi lyssna till och lära av experter och av varandra. Tiden är knapp, men det är viktigt att inte hamna efter och bli omsprungen av konkurrenskraftigare kollegor.

Anmäl dig redan idag, jag ser fram emot att ses!

Väl mött,
Helena Waker