Årets Agent 2017 är…

… Lindeblad & Wendin AB!

Den ärofyllda titeln Årets Agent 2017 går till Lindeblad & Wendin AB, agenter för Calvin Klein Underwear, Tommy Hilfiger Underwear och Bruun & Stengade. Priset delas ut idag den 18 maj av Association of Trade Partners Sweden/Agenturföretagen under årsmötet och Trade Partner Summit. Vidare nomineras de till den internationella titeln Agent of the Year som tillkännages den 26 maj i Helsingfors.

Motiveringen lyder;

Med relationen till kunden som sin tydliga fokus och ett nära samarbeten med de varumärken man representerar har Lindeblad & Wendin AB lyckats avsluta sitt 14:e verksamhetsår med flera rekord, däribland högsta omsättningen sedan start och högsta vinst sedan start. Under året har man även passerat 100 miljonersvallen för mäklade varor för deras huvudmän och förvärvat nya prestigevarumärken inom underkläder för herr.

Engagemang och entusiasm i kundens lönsamhet är A och O för Lindeblad & Wendin AB. Med ett välförtjänt förtroende från de anställda liksom från kunden och huvudmännen har de byggt ett företag med en tydlig värdegrund och ett fokuserat uppdrag där man ser företagets roll och värdet de tillför tydligt.

I företaget finns också mycket hjärta, vilket bland annat märks i de generösa gåvor och tid som investeras i organisationer som Ung Cancer, Barncancerfonden och Zelmerlöw & Björkman Foundation.

Sveriges representant till internationellt pris

Som vinnare av titeln Årets Agent 2017 blir Lindeblad & Wendin AB Sveriges representant till det internationella priset Agent of the Year, The George Hayward Award, som delas ut av den internationella organisationen Internationally United Commercial Agents & Brokers (IUCAB). Vem som vinner det internationella priset offentliggörs under en ceremoni i Helsingfors, Finland, den 26 maj 2017.