Delegationsmöte om internationell handel i Helsingfors

Delegater från hela världen träffades i slutet av maj för ett delegationsmöte med IUCAB, Internationally United Commercial Agents & Brokers. Sverige representeras av Helena Waker, CEO, Jan Björnum, styrelseordförande, och advokat Anna-Karin Abdon, Trade Partners Sweden.

Det arbete och nätverket av advokater i de 22 medlemsländerna är en mycket viktig fördel inom IUCAB. Delegationsmötets fokus låg på en ny strategi och framtiden. USA är ett av medlemsländerna och tar nu ett kliv fram och ökar sitt engagemang genom att och ta klivet in i flera arbetsgrupper och fungera rådgivande. En uppdatering från respektive marknader gav att det ser ljusare ut i euro-området, även om det är en svag ökning. Många länder har passerat lågkonjuktur och ser nu en stabil tillväxt.

Under delegationsmötet tillkännagavs även vinnaren av Agent of the Year 2017, The George Hayward Award, bland de nominerade från respektive medlemsland. Vi är mycket stolta och glada över Lindeblad & Wendin AB som vann! Läs mer om dem här!