Vikten av handel – Trade Partners Sweden internationellt

Trade Partners Sweden får allt fler förfrågningar från internationellt håll om att presentera Sverige som marknad och om hur man gör för att börja handla med Sverige och hitta en handelspartner här. Denna månad har vi haft delegationer från Indonesien och Skottland på besök och även föreläst i Portugal.

Intresset för den svenska marknaden är stort internationellt och en naturlig partner att kontakta när man vill göra affärer i Sverige har blivit Trade Partners Sweden och Stockholm Fashion District. Något vi självklart är mycket glada över. Vi har flera förfrågningar i veckan om besök och försöker ta emot så många som möjligt.

Den senaste månaden har vi haft besök av delegationer från Indonesien och Skottland. Besöken gjorde avtryck i sociala medier och även indonesisk TV då delegationen från Indonesien filmade sitt besök. Nyhetsinslaget kan ni se här:

Stockholm Fashion District on Metro TV Indonesia. Thank you for visiting! @metrotv _______________________________________________#stockholmfashiondistrict

Publicerat av Stockholm Fashion District den 18 maj 2017

Även Skottland var mycket imponerade under sitt besöka och berättade om sina upplevelser på Facebook.

Den här veckan åker VD Helena Waker till Portugal och föreläser för portugisiska företag inom textil, produktion och mode. Helena är inbjuden av Portugisiska Handelskammaren i Sverige och ett stort antal företag vill hitta professionella partners i Sverige. Ett stort och ärofyllt uppdrag som visar att Trade Partners Sweden har ett mycket gott renommé internationellt. Alla besök och internationella uppdrag hjälper oss att bygga nätverk till nytta för medlemmarna vilket är så viktigt i dagens globala samhälle och behövs för all handel.

Genom kontakter i snart sagt hela världen hjälper vi er att bygga era företag, förstå den globala marknaden där Sverige ingår och vi får ännu större möjlighet att visa upp all den kunskap vi har i Sverige. Vi har en stark utveckling och ligger många gånger i framkant. Våra svenska varumärken och partners i Sverige är högintressanta internationellt. Sveriges med våra företag är en förebild internationellt och vi är rankade som ett av världens bästa länder att handla med.