Internationellt prestigepris till svensk agentduo

Årets Agent 2017, Lindeblad & Wendin AB, får det internationella priset Agent of the Year av IUCAB. Priset delas ut idag den 26 maj 2017 vid en ceremoni i Helsingfors, Finland.

Den 18 maj tilldelades Lindeblad och Wendin AB priset som Årets Agent 2017 av Trade Partners Sweden. Som vinnare av titeln blev Lindeblad & Wendin AB Sveriges representant till det internationella priset Agent of the Year, The George Hayward Award, som delas ut av den internationella organisationen Internationally United Commercial Agents & Brokers (IUCAB). Priset delas ut vid en ceremoni i Helsingfors, Finland, där delegater från hela världen träffas för ett delegationsmöte. Sverige representeras av Helena Waker, CEO, Trade Partners Sweden.

Lindeblad och Wendin AB drivs sedan 2002 av Hans Lindeblad och Martin Wendin och har prestigefyllda varumärken som Calvin Klein Underwear, Tommy Hilfiger Underwear samt Bruun & Stengade i sin agentportfölj. För Lindeblad och Wendin är relationer grundläggande och de har ett nära samarbete både med sina kunder och sina huvudmän. Med en oerhörd drivkraft, hårt arbete, fokusering på affären och kunden, samt en stor portion positivism har de byggt ett framgångsrikt företag med en tydlig värdegrund och stort förtroende hos kunder och huvudmän. Det hårda arbetet har resulterat i en stadig tillväxt i bolaget som det senaste året dubblade sin omsättning.

– Vi älskar agenturformen och är oerhört glada och stolta över att Trade Partners Sweden noterade oss och ansåg oss värda titeln Årets Agent, säger Hans Lindeblad, VD, Lindeblad och Wendin AB. 

– Att därefter även tilldelas det internationella priset Agent of The Year känns som en fantastisk bonus. De båda priserna betyder att vi tänker rätt och medför också ett fint anseende i branschen internationellt, fortsätter Hans Lindeblad.

– Vi är så glada för Hans och Martins skull. Det är en mycket duktig duo som tillsammans med sitt team har skapat en väldigt uppskattad agentur med prestigefyllda varumärken. Lindeblad och Wendins pris som Agent of the Year visar att vi på Trade Partner Sweden är en stark partner till våra medlemmar, besitter ett stort nätverk och hjälper medlemmarna att utveckla sina affärer både nationellt och internationellt, säger Helena Waker, CEO, Trade Partners Sweden.