Månadens medlemsföretag: Anna Ekelund, ellens agentur

Anna Ekelund grundade sin inredningsagentur ellens agentur 2010 i Eslöv i Skåne. Med passion och ett gott öga för inredning blev inriktningen mot hem, bädd och bad naturlig. Idag representerar hon kvalitetsvarumärken som Classic Collection, Hagedornhagen, Sthål, Roos Interior, Snow och Stockholm Tokyo som ofta syns i inredningsmagasinen.

Kunden får vara i fokus hos Anna Ekelund och hon tror på att skapa långsiktiga kundrelationer och att verka som samarbetspartners med kunderna. Denna tanke genomsyras väldigt mycket i agenturens vision som lyder: “Ett samarbete med ellens agentur genererar i kvalité, från bemötande till service och produkt. En positiv känsla!”

Företagsnamnet Ellen kommer från mormor Clara Ellen som under sitt yrkesliv var sömmerska med ett stort intresse för kläder, textilier och trender. För att hylla sin mormor som hejat på när Anna prövat nya saker fick agenturen namn efter henne.

Följ henne gärna på www.instagram.com/ellensagentur eller besök www.ellensagentur.se om du vill veta mer!