Välkommen till Trade Partner Summit 2017

Den Digitala Företagsvärlden

Under Trade Partner Summit samlas företag med den viktiga rollen som handelspartner för att få nya kunskaper och insikter. Här lyfts aktuella ämnen och utbytet av erfarenheter främjas. Den 18:e maj är du välkommen till Trade Partner Summit 2017! Årets tema är Den Digitala Företagsvärlden. Vi presenterar fyra talare med mycket kunskap i ämnet, Mikael Ahlström, grundare av Britny och Hyper Island, Johan Hamilton, Hamilton Group, advokat Anna-Karin Abdon och Helena Waker, CEO för Association of Trade Partners Sweden/Agenturföretagen. Vi avslöjar också vinnaren av titeln Agent of the Year 2017!

Program:

13.15-13.45 Formellt årsmöte.
Endast medlemmar.

14.00 Handelsmönster och e-handel.
Helena Waker, CEO Association of Trade Partners Sweden/Agenturföretagen.

14.30 Förändring är det nya normala – möjligheterna för ditt företag i den digitala världen.
Mikael Ahlström från Britny och Hyper Island.

15.30 Kaffe

15.45 Ledarskap i den digitala tidsåldern.
Vilka möjligheter och utmaningar står företagsledaren inför idag? Hur leder du ett team som kanske inte befinner sig på samma fysiska plats?
Johan Hamilton, Hamilton Group.

16.15 Juridiken kring närvaron i den digitala världen.
Advokat Anna-Karin Abdon, Advokatfirman Abdon.

16.45 Agent of the Year.
Prisutdelning och mingel.

Datum och tid: Den 18:e maj 2017, 14.00-18.00
Plats: Hitech Building plan 2, Sveavägen 9, Stockholm
Alla seminarier, kaffe och mingel med vin/öl, 495kr ex moms, ej medlem: 995 kr ex moms
Erbjudande: Gå 3 betala för 2!

OSA: Här anmäler du dig till Trade Partner Summit

Vi ser fram emot att träffa er och rekommenderar att ni bokar en plats så snart som möjligt då det är begränsat antal platser.

Talare: Mikael Ahlström
VD Britny & The Park

Mikael Ahlström är VD för bolagsgruppen Britny och The Park samt styrelseordförande för SUP46. Han är delägare och styrelsemedlem i den digitala mediaskolan Hyper Island och även styrelseledamot i Transportstyrelsen. Mikael delar med sig av sina erfarenheter och tankar från dagsfärska projekt i byråerna samt möten och diskussioner med hundratalet reklambyråer och storföretag runt om i världen. Mikael har föreläst för och arbetat med ledningsgrupper inom företag världen runt så som IKEA, LEGO, TUI Group, Teknikföretagen, Adecco, KLM, Nike, Aftonbladet och Regeringskansliet med flera.

Talare: Johan Hamilton
CCO Hamilton Group

Johans Hamiltons erfarenhetsbas står på tre ben – ledarskap, förändringsledning och affärer. Han har under alla år som HR-chef själv utbildat de chefer som funnits i de organisationer han varit verksam inom och många gånger själv varit projektledare för stora förändringsprojekt. Johans föreläsningar, utbildningar och råd är konkreta och lätta att ta till sig. Johan ger sina tips kring ledarskap i den digitala tidsåldern.

Talare: Anna-Karin Abdon
Founder, Advokatfirman Abdon

Anna-Karin Abdon är specialiserad på agent- och återförsäljarrätt, immaterialrätt och kommersiella avtal. Anna-Karin har läst juristutbildningen vid Lunds Universitet, immaterialrätt vid Harvard University och är invald i Legal Working Group hos Internationally United Commercial Agents & Brokers (IUCAB). Hon är även medgrundare till LIITAD, Lawyers in International Trade And Distribution, ledamot i handelsrättskommittén, International Chamber of Commerce, Sverige, samt förbundsjurist för Association of Trade Partners Sweden/Agenturföretagen. Anna-Karin kommer att berätta om juridiken kring närvaron i den digitala världen.

Talare: Helena Waker
CEO Association of Trade Partners Sweden

Helena Waker har bred affärserfarenhet från mode- och inredningbranschen, som export- och marknadschef, etablerat varumärken i Sverige och internationellt, utvecklat butikskoncept samt byggt upp egen retailkedja och agentur- och distributionsverksamhet. Som CEO för Association of Trade Partners Sweden/Agenturföretagen har hon grundat Stockholm Shoe House, Stockholm Showroom och Stockholm Fashion District. Helena sitter bl.a i styrelsen för International Chamber of Commerce Sweden (ICC), Swedish Fashion Council och är aktiv inom det internationella nätverket Internationally United Commercial Agents & Brokers (IUCAB).