Trade Partners Sweden på Formex

Trade Partners Sweden rådger dagligen agenter, distributörer och leverantörer i frågor om internationell handel. Under design- och inredningsmässan Formex finns det möjlighet att boka fri rådgivning med affärsrådgivare och advokater hos Trade Partners Sweden/Agenturföretagen. Du väljer själv om du vill ses i din monter eller sitta ner för ett kortare möte. För att säkra ett rådgivningstillfälle, kontakta oss på info@tradepartners.se så snart som möjligt, först till kvarn! 

Trade Partners Swedens Vanessa Leporati finns även på plats och föreläser under Formex. Passa på att lyssna till hennes inspirerande föreläsning och träffa teamet vid något av följande tillfällen:

2017-08-24, kl. 11:45-12:15, plats: A32:34
2017-08-26, 11:45-12:15, plats: A32:34

”SÄLJ MER TILL FLER”

Baserat på flera års observationer i butik och flera hundra enskilda samtal med säljare i butik, delar Vanessa med sig av vad som krävs för att öka försäljningen och medvetenheten kring kundbemötandet.

Vanessa Leporati är föreläsare, utbildare och säljcoach som brinner för kundmötet och guidar till bättre resultat.

Hon har tränat och coachat säljare, chefer och olika typer av team till förbättrade resultat och ökad personlig insikt. Vanessa började jobba i butik vid 13 års ålder. Senare i livet, efter över 15 år med egen agentur inom mode med hela Skandinavien som marknad bestämde sig Vanessa för att börja hjälpa andra företag till ökad insikt i kundbemötande, teamarbetet och ledarskapet. Vanessa jobbar med kunder inom många olika branscher och segment, bla detaljhandeln, kommuner, landsting och privata sektorn. Detaljhandeln är hennes spetskompetens med kunder som Filippa K, Designtorget, Gudrun Sjödén, Nk, Plagg, Cervera, Akademibokhandeln etc. Vid sidan om arbetet inom Hamilton Group är Vanessa Vice Ordförande i handelsorganisationen Trade Partners Sweden och en av initiativtagarna till affärsmötesplatsen Stockholm Fashion District i Nacka Strand där hon idag verkar som Head of Development & Partners.