VD har ordet

Hösten är här och det känns som en skön nystart efter sommaren. Jag har fått massor av energi från de spännande möten, event och resor som augusti och september bjudit på. Alla er människor med stor drivkraft och de spännande företag jag möter är otroligt inspirerande.

Vi arbetar just nu med flera projekt inom Trade Partners Sweden som framöver ska komma er medlemmar till del. Vi inleder med att presentera råd från några av de experter som finns i vårt nätverk på hur du kan utveckla din verksamhet och nå en ny nivå med ditt företag. Först ut under oktober berättar styrelseordförande Jan Björnum om hur man kan få nya insikter med en styrelse och fler råd på temat följer. Jag vill också varmt rekommendera er som önskar fylla på med ny kompetens att söka Trade Partners Swedens stipendium. På så sätt kan du få hjälp med finansieringen och snabbare räkna hem dina eller dina anställdas nya kunskaper i företaget.

Jag hoppas träffa många av er medlemmar under höstminglet i Stockholm den 23 november på Scandic Anglais eller i södra Sverige den 15 november, notera det datum som passar dig redan nu.

Väl mött,
Helena Waker, CEO Trade Partners Sweden/Agenturföretagen