Stipendium till företag inom stål och ridsport

När Association of Trade Partners Sweden/Agenturföretagen delar ut 2017 års stipendium är det medlemsföretag inom stålindustrin och ridsport som tilldelas 15,000 kr vardera. Årets stipendiater är Marie Forsberg på Ingenjörsfirma Bo Carlsson AB och Karin Bjärle, PS of Sweden AB.

”Våra medlemmars behov sträcker sig i år från att öka kompetensen inom tillverkningsprocesser, i detta fall metallurgi, till konkret stöd i ett aktiv strategiarbete för ett företag inom ridsport som till största del verkar online. Denna spännvidd är intressant och visar på bredden bland våra medlemsföretag, säger Helena Waker, CEO för Association of Trade Partners Sweden/Agenturföretagen.

”Våra medlemmar är handelspartners som arbetar med välkända svenska och internationella bolag och varumärken. De är kunskapstörstande och nyfikna företagare som ser möjligheter. Vi ser också hur möjligheter och utmaningar med internationell handel ofta är desamma oavsett bransch”, fortsätter Helena Waker.

Stipendierna delas ut den 23 november i Stockholm i samband med Association of Trade Partners Sweden/Agenturföretagens höstmöte och efterföljande firande av priset ”Boosting the capital” som nyligen delades ut till CEO Helena Waker av Stockholms Handelskammare för grundandet av Stockholm Fashion District.