Stipendiat 2017 och månadens medlem: PS of Sweden

Grattis Karin Bjärle till stipendium 2017 och PS of Sweden är även månadens medlem. Berätta om PS of Sweden!
– Vi är ett bolag som designar produkter för hästar och ryttare. Vi gör det på ett nytt sätt som får hästen att presterar bättre på tävlingsbanan.

Vilka marknader finns ni på idag?
– World Wide men största marknaden är idag USA, sen kommer England tillsammans med Tyskland.

Hur arbetar ni med de butiker som ni finns hos?
– Ja, det är det vi ska utnyttja stipendiet till att få ordning på. Just nu har vi inte så många planer och det behöver vi. Vi är selektiva med de vi väljer ut, men vi måste ha mer i planen än så.

PS of Sweden är aktiva i sociala medier, berätta om det!
– Vi har ca 120 000 följare på IG och det är vår viktigaste kanal. Därefter FB med runt 50 000 följare. Vi interagerar med våra kunder och följare och lägger inga pengar i andra kanaler som det ser ut nu.

Du har fått flera fina utmärkelser, bland annat har du utsetts till Årets Gasell av Dagens Industri, berätta!
– Yes, det och Årets Företagare 2016 i Nyköping så det är kul att det för första gången går till ett bolag som sysslar med ridsport och drivs av tjejer. Även inom ridsportens största bolag är det 99% män, det är det vi tänker ändra på. Vi är sjukt bra och tänker ta över, så är det bara.

Nu planerar du att använda stipendiet till att sätta en långsiktig strategi för ditt företags återförsäljarnät, varför är det viktigt?
– Därför att vi är lite trötta på att springa först och lägga rälsen efter, vi vill ha kontroll och veta vad vi gör i alla steg och hur vi kan maximera pengarna och minimera jobbet. Det kommer stipendiet gå till.

Hur ser framtiden ut för PS of Sweden?
– Ljus, härlig och rolig. Vi tänker fortsätta satsa internationellt och fortsätta leva vår dröm. Våga vara kaxiga och modiga och fortsätta designa nya, unika produkter som förändrar en hel bransch.