Månadens medlem: Infurn Contract AB

Infurn Contract AB är en välrenommerad agentur inom inredning. Företaget grundades 1978 av Anders Zettergren och drivs nu av nästa generation i familjen. Visste ni att Bengt Lindroth, tidigare ordförande i Trade Partners Sweden, är VD Christian Zettergrens mors farbror? Idag står agenturen på två ben – agenturverksamheten och egen produktion. Vi önskar Infurn Contract varmt lycka till på Möbelmässan den 6-10 februari 2018!

Hej Christian Zettergren, månadens medlem i Trade Partner Sweden, berätta om Infurn Contract AB!

”Infurn Contract AB är ett helägt familjebolag sedan starten 1978. Bolaget grundades av Anders Zettergren, tidigare delägare av Nordiska Galleriet, med ambitionen om att bli bäst i sin kategori – nämligen möbler mot hotell, restaurang och det offentliga rummet. Att producera möbler av högsta kvalitet med en stark identitet samt bedriva agenturverksamhet har ända sedan starten varit vårt signum.”

Ni representerar både varumärken inom möbler och design samt formgivare, berätta!

”Infurn står på två ben. Det ena är agenturverksamheten, där vi har samma agenturer som vi hade för cirka 25 år sedan. Det andra benet är vår egen produktion. Här samarbetar vi med välrenommerade Arkitektbyråer för design och formgivning.”

Hur kommer det sig att ni valt att satsa på skräddarsydda lösningar för era kunder?

”Utöver ett omfattande standardsortiment, kan vi med hjälp av flexibel produktion och kunnig personal, erbjuda unik kundanpassning. Vi kan ofta skräddarsy möbler i vår egna växande kollektion deNONA enligt arkitektens önskemål för att passa specifika projekt.”

Vilken är den viktigaste frågan för er som agentur idag?

”Problemet vi har med ”gränserna” som har suddats ut och därmed har både vi, och våra uppdragsgivare, svårt att kontrollera marknaderna.”

Varför är ni medlemmar i Trade Partners Sweden, tidigare Agenturföretagen?

”Vi har varit medlemmar i Agenturföretagen i mer än 20 år. Min mors farbror, Bengt Lindroth, var tidigare ordförande. Trade Partners Sweden, tidigare Agenturföretagen, har varit ett bra stöd genom alla dessa år. Både som bollplank vid agenträtt och vid diverse kurser.”

Missa inte deras inspirerande Instagram-konto @InfurnContract.

Läs mer på infurncontract.se.