Årets Trade Partner är…

Årets Trade Partner 2018 är inredningsföretaget Infurn Contract AB

Den ärofyllda titeln Årets Trade Partner 2018 tilldelas Infurn Contract AB, en välrenommerad agentur inom inredning som även driver egen produktion. Priset delas ut idag den 24 maj av Association of Trade Partners Sweden under årsmötet och Trade Partner Summit.

Juryns motivering lyder:

Årets Trade Partner 2018 grundades 1978 och drivs nu mycket framgångsrikt av nästa generation. Idag står agenturen på två ben – agenturverksamheten, med samma starka varumärken som för 25 år sedan, och egen produktion i samarbete med välrenommerade arkitektbyråer för design och formgivning.

Kundanpassning och flexibilitet med möjlighet till skräddarsydda lösningar har tillsammans med kunnig personal gjort att man alltid kunnat erbjuda kunderna något extra. Framsynt har man på ett lönsamt sätt utvecklat företaget inom en snabbt föränderlig marknad och en alltmer komplex internationell handelsmiljö. Med framträdande projekt i portfolion som Haymarket hotell i Stockholm, Yasuragi Spa, Spotify, Dice, SEB-banken och Friends Arena har företaget arbetat fram en stark plattform för att lyckas även i framtiden då man tagit sikte på att bli bäst i sin kategori.

2018 års Trade Partner är en mycket värdig vinnare. Företaget heter Infurn Contract AB.

Om Infurn Contract AB

Infurn Contract AB är ett helägt familjebolag sedan starten 1978. Bolaget grundades av Anders Zettergren, tidigare delägare av Nordiska Galleriet, med ambitionen om att bli bäst i sin kategori – nämligen möbler mot hotell, restaurang och det offentliga rummet. Att producera möbler av högsta kvalitet med en stark identitet samt bedriva agenturverksamhet har ända sedan starten varit deras signum. Infurn Contract är samarbetspartner och leverantör till de bästa arkitekt- och inredningsföretagen. Kontor och showroom finns på Östermalm i Stockholm.

Pressmeddelande 2018.05.24