Fredrik Ågren

fredrik-ågren-nyhetsbrev-2

Fredrik Ågren, Key Search Scandinavia, har en gedigen historia inom sport- och modebranschen, där han varit verksam som såväl agent, säljare, marknadschef, försäljningschef, rekryterare och VD/CEO. Han har god kännedom om den Skandinaviska och Europeiska modeindustrin och ett stort nätverk.

Fredrik hjälper dig med rekrytering och rådgivning. Tillsammans med hans samarbetspartner Modekonsulterna erbjuder han en bredd och kan anpassa sitt erbjudande efter kundens behov. Fredrik är också skarp på att ta fram affärsplaner för ditt företag.

Som medlem i Agenturföretagen har du möjlighet att konsultera Fredrik och anlita honom för uppdrag. Han kommer även att föreläsa vid möten arrangerade av oss, dit du är välkommen för att ta till dig av hans kunskap. Håll också utkik efter hans krönikor!

Fredrik Ågren
Telefon: 0702-15 01 17
Mail: fredrik@ksscandinavia.se