Juridikutbildning i Malmö den 20 november

juridikutbildning-2015På efterfrågan kommer i höst Agenturföretagens mycket uppskattade juridikutbildning för agenter och distributörer i samarbete med Fylgia Advokatbyrå och våra advokater Glenn Svarts och Anna-Karin Abdon till Malmö! Boka in förmiddagen den 20 november i kalendern redan nu!

Under denna halvdag får du massor av tips och råd kring hur du bäst skapar framgångsrika samarbeten och undviker de fallgropar som är vanliga gällande agentur- och distributionsverksamhet. Vi går igenom agentlagstiftningen, distributionsavtal och provisionsnivåer. Du får även möjlighet att ställa dina egna frågor samt lyssna till andras utmaningar och lösningar.

Välkommen till en halvdag med våra två advokater Glenn Svarts och Anna-Karin Abdon tillsammans med Agenturföretagens medlemsrådgivare för medlemspriset 495 kr!

Fåtal platser kvar! Reservera din plats genom att skicka ett mail tillinfo@agenturforetagen.se. Först till kvarn!

Pris: 495:- ex moms. Osa: info@agenturforetagen.se