För Företagare

Välkommen till ett internationellt affärsnätverk med många kontakter. Association of Trade Partners Sweden/Agenturföretagens medlemmar är handelsexperter, branschexperter och ofta materialexperter. Vi är dessutom duktiga på omvärldsanalys och affärskoder. På så sätt förenklar och förkortar vi resan vid internationella affärer. Vi finns där företag träffas och arbetar affärsnära.

Vi har ett långt arv av expertis i ryggen och grundades för mer än hundra år sedan. Framtida handelstrender och omvärldsanalys serverar vi bland annat under Trade Partner Summit.

Juridik
Association of Trade Partners Sweden/Agenturföretagen erbjuder expertis inom juridik. Advokat Anna-Karin Abdon rådger dagligen medlemsföretag i frågor gällande avtal, provision, upphovsrätt, uppsägning, varumärkesrätt, marknadsrätt och mycket annat. Det är en stor trygghet att alltid kunna vända sig till en advokat och samtidigt veta att svar på de vanligare frågorna ingår i medlemskapet. Självklart får du också anlita advokat Anna-Karin Abdon vid behov. Vanliga frågor:

-Vad är bäst för mitt varumärke, en agent, anställd säljare eller en distributör?
-Vilken provision är lämplig för en agent och hur ser det ut för distributörer?
-Vilka risker bör jag känna till?
-Vågar jag skriva på detta avtal?
-Vem ska stå för mäss- och marknadsföringskostnader?
-mfl.

Affärsrådgivning av experter

Vi har experter med lång erfarenhet inom flera av de områden som våra medlemmar identifierat som viktiga, däribland affärskunskap, agentur- och distributionsverksamhet, ekonomi, försäljning, försäkringar, hållbarhet, internationalisering, juridik, kundvård, ledarskap, omvärldsanalys, PR & Kommunikation, rekrytering, strategiarbete, styrelsefrågor. Kontakta oss gärna med dina frågeställningar så hjälper vi dig och ditt företag vidare.

Internationellt

Association of Trade Partners Sweden/Agenturföretagen har ett stort internationellt nätverk och är aktiva inom flera världsomspännande organisationer. Våra medlemmar har världen som sitt arbetsfält och är experter på sina respektive marknader. Vi rådger dagligen våra medlemmar i internationella frågor, så som:

-handelsrätt och avtalsfrågor
-marknadsexpertis
-omvärldsanalys
-ledarskap och hållbarhet
-strategi och konkurrenskraft

Kontakta oss gärna
!

info@tradepartners.se
08-411 00 22