Trade partner sökes

Är du på jakt efter en agent eller distributör? Genom vår hemsida och/eller vårt månatliga nyhetsbrev har du möjligheten att nå ut till de 650 medlemsföretagen och andra agenter, distributörer, importörer, leverantörer samt handelskamrar, ambassader och intresseorganisationer. Detta är ett utmärkt sätt att nå ut med ditt budskap!

 

Du har två olika valmöjligheter. Du kan antingen bli placerad på hemsidans förstasida, till höger under ”Trade Partner Wanted” med en länk till din personligt anpassade annonssida. Du kan också välja att medverka i vårt nyhetsbrev med en banner. Om båda dessa låter lockande rekommenderar vi paketerbjudandet med både hemsidan och nyhetsbrev. Läs om våra erbjudande längre ner. För ett kundanpassat erbjudande skräddarsytt efter dina behov, kontakta oss gärna!

 

Val 1, Annons på förstasidan:


4 veckor: SEK 1800, ex moms
3 månader: SEK 2700, ex moms
6 månader: SEK 4500, ex moms

 

Material från dig som vill annonsera:
-En intresseväckande bild till förstasidan, mått 150 pixlar hög x 230 pixlar bred.
-En annonstext (om inte toppbilden är utformad som en komplett annons), inklusive kontaktuppgifter och eventuell länk till hemsida eller liknande.

Vi behöver ditt annonsmaterial senast fem arbetsdagar innan ditt önskade publiceringsdatum på hemsidan.

Val 2, Medverkan i nyhetsbrev:

 

1 nyhetsbrev: SEK 2200, ex moms
2 nyhetsbrev: SEK 3600, ex moms

 

Material från dig som vill annonsera:
-En toppbild/banner till nyhetsbrevet, mått 305 pixlar bred x 360 pixlar höjd.
-En kortare intresseväckande annonstext till nyhetsbrevet, max 250 tecken (inklusive kontaktuppgifter). Kom ihåg att skicka med eventuell länk till hemsida eller liknande.

Vi behöver ditt annonsmaterial senast den 20:e för att det ska komma med i nästkommande månadsutskick. Vi reserverar oss för fullbokade nyhetsbrev.

Paketerbjudande!
Val 1 (annons på första sidan) + Val 2 (medverkan i nyhetsbrev):

 

Fyra veckor, 1 nyhetsbrev: SEK 3200, ex moms
Tre månader, 2 nyhetsbrev: SEK 5400, ex moms
Sex månader, 2 nyhetsbrev: SEK 7000, ex moms

 

Material från dig som vill annonsera:
-En intresseväckande bild till förstasidan, mått 150 pixlar hög x 230 pixlar bred.
-En toppbild/banner till nyhetsbrevet, mått 305 pixlar bred x 360 pixlar höjd.
-En kortare intresseväckande annonstext till nyhetsbrevet, max 250 tecken.
-En annonstext (om ovan text är tillräcklig eller om inte toppbilden är utformad som en komplett annons), inklusive kontaktuppgifter och eventuell länk till hemsida eller liknande.

Vi behöver ditt annonsmaterial senast den 20:e för att det ska komma med i nästkommande månadsutskick. Vi reserverar oss för fullbokade nyhetsbrev.

 

 

Skicka din beställning och allt material till: info@tradepartners.se och invänta bekräftelse. Kom ihåg att skicka med faktureringsunderlag.