Om oss

Association of Trade Partners Sweden är ett modernt internationellt affärsnätverk som tar handel på största allvar. Bland våra medlemmar finns agenter, distributörer, designers, importörer eller leverantörer som är verksamma inom en rad olika branscher. Till exempel mode, möbler & inredning, mat & dryck samt industrin.

Vårt uppdrag är att skapa bästa möjliga förutsättningar för våra medlemmar. Vi är den partner som många företag saknar och behöver för att deras verksamheter ska utvecklas och blir framgångsrika.

Alla företag – stora som små, etablerade som nystartade – har startat på likartade sätt. Med ett möte eller en idé. Vad som sedan gör att vissa lyckas beror på en mängd olika saker. En sak som garanterat påverkar är hur man agerar när det dyker upp utmaningar längs vägen. Avtal ska ingås, kontrakt ska skrivas, varor ska säljas och marknadsföras.

Vi har över 100 års erfarenhet av nationell och internationell handel, etablerade samarbeten med affärsnätverk, organisationer och makthavare. Vi är en stark röst och ett kvalificerat stöd som verkligen gör skillnad.

Välkommen till Association of Trade Partners Sweden.