Stockholm Fashion District

Stockholm Fashion District är ett kreativt, levande och innovativt distrikt för den svenska modebranschen. Med sitt läge i Nacka strand är Stockholm Fashion District destinationen för svenska och internationella varumärken. Stockholm Fashion District är ett nav för affärer såväl som kreativitet med showrooms, mässor, inköpsdagar, produktion och pop up-event. Välkommen till Stockholm Fashion District.

Initiativtagare till modedistriktet är Association of Trade Partners Sweden/Agenturföretagen med modebranschen. Medlemsorganisationen står för branschens perspektiv gentemot hyresvärd och andra intressenter. Vårt uppdrag är att verka för sammanhållningen mellan våra medlemmar och värna om medlemmarnas företag och utveckling. Stockholm Fashion District är ett av många exempel på hur vi arbetar affärsnära tillsammans med våra medlemmar.

Stockholm Fashion District inkluderar:

Stockholm Showroom, med 10 000 kvm permanenta showrooms med mode.

Stockholm Shoe House, 4200 kvm permanenta showroom och närmare hundrafemtio svenska och internationella varumärken med skor och väskor.

Preview Fabrics & Accessories är något så unikt som en internationell, men greppbar, kreativ textilmässa i Sverige. För många designers börjar den nya säsongen till lika stor del här som vid skissbordet. Arrangeras två gånger per år och bjuder ibland in till extra uppackningsdagar.

Nordic Shoe & Bag Fair är en etablerad inköpsmässa för skor, väskor och accessoarer som erbjuder besökarna stor bredd. Här får du en överblick över säsongens alla nya kollektioner från en häpnadsväckande mängd varumärken två gånger per år och med extra uppackningsdagar emellanåt. Från exklusivt till street och självklart för såväl dam och herr som barn.

Fashion Business Days har sedan starten i februari 2015 varit den självklara affärsmötesplatsen för modebranschen i Sverige. Etablerade varumärken, spännande nyheter och de bästa inköparna samlas i den gamla bilfabriken i Stockholm Fashion District.

Aktuella seminarier under taket för Fashion Business Academy, kunniga experter, ett hållbart materialbibliotek, event, mingel och pop up-utställningar.

Välkommen till Stockholm Fashion District!

www.stockholmfashiondistrict.com