Trade Partners Sweden logo Trade Partners Sweden logo

FREEMOVER Sweden AB söker nya säljare/agenter för Sverige

FREEMOVER Sweden AB är ett produktinredning och livsstilsmärke som mest gjort sig kända för sin 50-tals inspirerade ljustake ”Rolf” som går att kombinera i de över 45 olika färgerna.

Utöver ljusstakar har FREEMOVER bla också textilier samt brickor och glasunderlägg i olika grafiska mönster. Målet är att skapa produkter som går att kombinera och som håller i stil, material och för miljön. Våra ljusstakar tillverkas fortfarande i Sverige av certifierat trä och av producent med egen vattenkraft. De lackeras sedan i barnleksaksfärg med minsta möjliga miljöpåverkan. De flesta av våra tyger är av ekologisk bomull och tryckta i Sverige men med sömnad i Estland. Bakom koncept, färg och form står Maria Lovisa Dahlberg.

Målgruppen för våra produkter är en medveten köpare och våra återförsäljare har därför varit ”lite exklusivare” varuhus och butiker världen över.

Du kan se vårt sortiment på:
www.freemover.viewbook.com

Vi säljer bra hos våra gamla befintliga kunder men hinner inte hitta de nya om de inte söker upp oss och därför söker vi nya säljare/agenter för bla Sverige.

Vi önskar gärna tre olika säljare för; norra, mellan och södra Sverige. Vi ser gärna att du har andra bra varumärken som kompletterar FREEMOVERs sortiment och att du gillar att åka ut med produkter och hjälpa kunden att ”mixa och matcha” vårt sortiment på plats. Utöver kundbesök så önskar vi att du hjälper till på Fomex-mässan i Stockholm som vi normalt gör två gånger om året samt tycker om att lägga upp någon bild på sociala medier ibland. Hör av dig till oss på: info@freemover.se om du är intresserad!