Trade Partners Sweden logo Trade Partners Sweden logo

Press

Vårt expertområde

Handelns utveckling och välmående påverkas av allt som händer omkring oss. Ett beslut taget på regeringsnivå, eller i ett helt annat land, kan leda till enorma effekter för ett företag. Därför är det viktigt för oss att få komma till tals och vara närvarande när dessa frågor diskuteras. För de påverkar i allra högsta grad våra medlemmars vardag, framtid och lönsamhet.

Association of Trade Partners Sweden består uteslutande av experter inom en mängd olika områden som rör handel. När man pratar med oss får man svar på sina frågor, hjälp med sina problem och råd gällande sin verksamhet.

Trade Partners Sweden är aktiva medlemmar och innehar styrelseposter inom International Chamber of Commerce Sweden (ICC) och Internationally United Commercial Agents & Brokers (IUCAB). Vår VD och våra advokater arbetar aktivt inom referensgrupper för handelspolitik och i handelsrättskommittéer. Vi rådger dagligen våra medlemmar i internationella frågor, så som: handelsrätt och avtalsfrågor, marknadsexpertis, omvärldsanalys, ledarskap och hållbarhet samt strategi och konkurrenskraft.

Trade Partners Sweden är grundare av och driver Stockholm Fashion District för modeindustrin i Sverige. Stockholm Fashion District är en unik och innovativ affärsmötesplats med 150 showroom öppna 365 dagar om året, modeveckor som samlar 900 svenska och internationella varumärken, forum för kreativitet och skapande samt vidareutveckling under taket för Fashion Business Academy. Distriktet besöks årligen av ca 18,000 designers, e-tail, retail, internationella delegationer, intressenter och andra modeintresserade.

Välkommen till Association of Trade Partners Sweden.

 

Pressbilder och logotyp

Primary logo

Helena Waker, CEO

Jan Björnum, Chairman of the board

Vanessa Leporati, Vice Chairman of the board

Vid intervjuförfrågningar, vänligen kontakta:
Gunilla Grübb, Head of Public Relations, gunilla@stockholmfashiondistrict.se,
Janike Eleby, Head of Communications, janike@tradepartners.se.

Senaste pressmeddelanden

Visa alla pressmeddelanden

Förfrågningar