fbpx
Trade Partners Sweden logo Trade Partners Sweden logo

Juridik & tjänster

Association of Trade Partners Swedens uppdrag är att öka våra medlemmars lönsamhet genom bättre förutsättningar för nationell och internationell handel.

Association of Trade Partners Sweden har experter med lång erfarenhet inom flera av de områden som våra medlemmar identifierat som viktiga. Däribland agentur- och distributionsavtal, affärskunskap och strategiarbete, ekonomi, försäljning, försäkringsfrågor, hållbarhet, internationalisering, ledarskap & styrelsearbete och aktuell omvärldsanalys.

Som medlem har du alltid medlemspris på alla produkter och tjänster. Logga in för att få tillgång till dina medlemsförmåner. Är du ännu inte medlem? Välkommen att bli en del av vårt nätverk eller beställ de produkter eller tjänster du önskar ändå!

Avtalsshop

Har du hittat en ny affärspartner? Grattis! Nästa steg är att skriva ett avtal och vi har gjort det mer kostnadseffektivt för dig genom att ta fram mallavtal. Dessa kommer med våra juridiska experters skriftliga kommentarer till klausulerna och vilka delar som är lagstiftade och inte går att avtala bort.

Till avtalsshoppen

Digital affärsjuridik

Med Trade Partners Sweden's digitala affärsjuridik får du snabbt kunskap om vad en agent eller distributör är. Du kan också få fördjupad rådgivning kring hur du kan tänka vid avtalsförhandling, kring provision eller fördelningen av kostnader, avgångsvederlag och uppsägning samt när du ska ta steget ut på en ny marknad.

Till filmerna

Experter

Trade Partners Sweden grundades 1914 och har över 100 års erfarenhet av internationell handel. När man pratar med oss får man svar på sina frågor, hjälp med sina problem och råd gällande sin verksamhet av experter inom en mängd olika områden som rör handel.

Läs mer

Seminarier

Genom att agera tillväxtmotor får våra medlemmar bättre förutsättningar och verktyg för att växa och bli framgångsrika. Ett sätt Trade Partners Sweden gör detta på är genom att arrangera seminarier och utbildningar inom aktuella ämnen, så som avtalsskrivning, hur du förbereder dig inför Brexit, internationella affärer och affärskoder och mycket annat. Se vilka aktuella seminarier vi har just nu!

Aktuella seminarier

Annonsering

Trade Partners Sweden är ett modernt internationellt affärsnätverk som tar handel på största allvar. Bland våra medlemmar finns agenter, distributörer, importörer eller leverantörer som är verksamma inom en rad olika branscher. Till exempel mode, möbler & inredning, mat & dryck samt industrin.

Vill du också synas här?