fbpx
Avtal2

Avtalsmallar

Har du hittat en ny affärspartner? Grattis! Nästa steg är att skriva ett avtal och vi har gjort det enklare för dig med mallavtal. Avtalen är digitala (pdf) och kommer med skriftliga kommentarer från våra juridiska experter med många års erfarenhet. Självklart får du som medlem automatiskt rabatt när du är inloggad.

Till avtalshopen
Skärmavbild 2020-06-08 kl. 10.22.47

Digitaliseringsstöd

Behöver du hjälp att ta nästa steg vid digitaliseringen för ditt företag? Trade Partners Sweden erbjuder expertrådgivning och har även samlat medlemsförmåner för att stötta din digitala resa.

Logga in för att ta del av förmån
making-a-budget-tracking-finances_4460x4460

Ekonomi

Ordning och reda i ekonomin är inte alltid det lättaste att få tid till och därför erbjuder Trade Partners Sweden lite extra hjälp. Våra partners Marginalen Bank, UC och Svea Ekonomi hjälper dig gärna med både företagsfrågor och privata frågor.

Logga in för att ta del av förmån
tpl_förmån

Trade Partners Logistics

Att ha koll på frakt- och logistiklösningar, tullavgifter, export och import kan vara en djungel. Som medlem hos Trade Partners Sweden har du tillgång till vår förmån Trade Partners Logistics där du får kostnadsfri rådgivning av våra experter.

Logga in för att ta del av förmån
kaboompics_Broken white iPhone 6s

Försäkringar

Rätt försäkring kan göra hela skillnaden om det händer något i din kontorslokal, ditt showroom eller vid en mässa! Fundera även på vad du får för stöd om du blir av med en provkollektion eller produkter? Ta del av Trade Partners Swedens försäkringserbjudanden för både ditt företag och dig som privatperson.

Logga in för att ta del av förmån
HotelJ

Hotellrum över hela Sverige

För att kunna ge 100% när man är på resande fot är det viktigt att få en god natts sömn och kanske också en lyxig hotellfrukost. Passa på att spara pengar medan du sover och ta del av Trade Partners Swedens hotellförmåner.

Logga in för att ta del av förmån
kick-boxing_4460x4460

Hälsa & träning

För att uppnå framgång både på jobbet och hemma är det viktigt att ta hand om sig själv och sitt team. Missa inte att ta del av Trade Partners Swedens medlemsförmåner inom hälsa och träning.

Logga in för att ta del av förmån
IUCAB

Internationell databas

Trade Partners Sweden är en del av den internationella organisationen Internationally United Commercial Agents & Brokers (IUCAB) som har initierat en internationell databas med agenter. Söker du en ny affärspartner eller vill du ha koll på vilka produkter & varumärken som vill etablera sig där du verkar?

Logga in för att ta del av förmån
tingey-injury-law-firm-DZpc4UY8ZtY-unsplash

Juridisk rådgivning

Trade Partners Swedens jurister hjälper dig som är medlem i med frågor kring avtal, förhandling, kommission & konsignation, provision, uppsägningar och mycket annat. Nu behöver du inte stå ensam med de svåraste frågorna!

Logga in för att ta del av förmån
20988445_1268879146572554_723088435987611646_o

Kunskapsbank med artiklar & filmer

Association of Trade Partners Sweden har experter med lång erfarenhet inom flera av de områden som våra medlemmar identifierat som viktiga. I Kunskapsbanken har vi samlat svar på några av de vanligaste frågorna vi rådger inom.

Läs mer
_J1A3988

Mässor & affärsmötesplatser

Har du ett intressant varumärke eller erbjuder du en service som hem & inrednings-, mode-, sko- eller textilbranschen behöver? Som medlem i Trade Partners Sweden får du rabatt vid medverkan på de mässor och event som arrangeras i Stockholm Fashion District eller på andra platser i Sverige av Trade Partners Swedens proffsiga team.

Läs mer
stipendium-205-305

Stipendium

Behöver du se över din affärsmodell och uppdatera ditt företags strategi? Har du en idé till hur du kan bredda din verksamhet och behöver förstärkning inom något kompetensområde? Kanske behöver du få mer kunskap om AI, sociala medier eller internationella affärskoder? Missa inte chansen att söka Trade Partners Swedens Stipendium för att få hjälp med att finansiera ditt nästa steg!

Läs mer
YouDeserveIT2

Utbildningar & aktuella seminarier

Det är viktigt att hänga med och vara uppdaterad kring aktuella ämnen, likväl som att ha möjlighet att fylla på med inspiration. Vi har sett till att du som medlem alltid ska ha möjlighet att satsa på dig själv och ditt företags utveckling. Förutom att vi anordnar föreläsningar, seminarier och diskussionsgrupper har vi även sett till att du har tillgång till ett extra förmånligt erbjudande på onlinekurser.

Logga in för att ta del av förmån