Trade Partners Sweden logo Trade Partners Sweden logo

Drivmedel

Att ha tillgång till drivmedel som är prisvärt och tillgängligt är a och o när man åker land och rike runt. Här hittar du dina medlemsförmåner inom drivmedel.

Läs mer

Ekonomi

Att ha ordning och reda på sin ekonomi är inte det lättaste och därför kan man ibland behöva lite extra hjälp. Våra förmånsföretag UC och Svea Ekonomi hjälper dig gärna med både företag- och privata frågor.

Läs mer

Frakt

Att skicka paket ska vara enkelt, snabbt och tryggt! Som medlem i Trade Partners Sweden så får du extra förmånliga priser hos våra förmånsföretag.

Läs mer

Försäkring

Se till att du och ditt företag rätt försäkrade! Ta del av Trade Partners Swedens försäkringserbjudanden som både passar ditt företag och dig som privatperson.

Läs mer

Hotell

För att kunna ge 100% när man är på resande fot är det viktigt att kunna njuta av en god natts sömn och kanske också en lyxig hotellfrukost. Så passa på att ta del av Trade Partners Swedens hotellförmåner.

Läs mer

Hälsa

För att kunna uppnå framgång både på jobbet och hemma är det viktigt med god hälsa. Missa därför inte att ta del av våra medlemsförmåner inom hälsa.

Läs mer

Juridisk Rådgving

Våra jurister hjälper dig som är medlem i Trade Partners Sweden med frågor av juridisk karaktär och avtalsrådgivning.

Läs mer

Stockholm Fashion District

Har du ett intressant varumärke eller erbjuder du en service som modebranschen behöver? Som medlem i Trade Partners Sweden får du rabatt vid medverkan på de mässor och event som arrangeras på modebranschens affärsplattform Stockholm Fashion District.

Läs mer