fbpx
Trade Partners Sweden logo Trade Partners Sweden logo

Press

Vårt expertområde

Handelns utveckling och välmående påverkas av allt som händer omkring oss. Ett beslut taget på regeringsnivå, eller i ett helt annat land, kan leda till enorma effekter för ett företag. Därför är det viktigt för oss att få komma till tals och vara närvarande när dessa frågor diskuteras. För de påverkar i allra högsta grad våra medlemmars vardag, framtid och lönsamhet.

Association of Trade Partners Sweden består uteslutande av experter inom en mängd olika områden som rör handel, export och import. När man pratar med oss får man svar på sina frågor, hjälp med sina problem och råd gällande sin verksamhet.

Trade Partners Sweden är aktiva medlemmar och innehar styrelseposter inom International Chamber of Commerce Sweden (ICC), Internationally United Commercial Agents & Brokers (IUCAB) samt International Distribution Institute (IDI). Vår VD och våra advokater arbetar aktivt inom referensgrupper för handelspolitik och i handelsrättskommittéer. Vi rådger dagligen våra medlemmar i internationella frågor, så som: handelsrätt och avtalsfrågor, marknadsexpertis, omvärldsanalys, ledarskap och hållbarhet samt strategi och konkurrenskraft.

Trade Partners Sweden är grundare av och driver Stockholm Fashion District för modeindustrin i Sverige. Affärsklustret Stockholm Fashion District är en unik och innovativ affärsmötesplats för modeindustrin i Sverige och internationellt. Distriktet besöks årligen av designers, e-tail, retail, internationella delegationer, intressenter och andra modeentusiaster. Stockholm Fashion District inkluderar två showroombyggnader som samlar hundratals varumärken; Stockholm showroom om 10,000 kvadratmeter och Stockholm Shoe House om 4,200 kvadratmeter.

Välkommen till Association of Trade Partners Sweden.

 

Pressbilder och logotyp

Primary logo

Helena Waker, CEO

Vanessa Leporati, Chairman of the board

Senaste pressmeddelanden

Visa alla pressmeddelanden

Förfrågningar