fbpx

Inredning

Inredning

Association of Trade Partners Sweden är branschspecifika och arbetar för och med våra medlemmar. Vi vill lyfta branschen på den politiska agendan och vi har stark kontakt med regeringen, branschkanslier, organisationer och samarbetspartners.

Via våra internationella kontakter bevakar vi juridik- och handelsfrågor via ICC och UICAB. Vi är också aktiva i Nordic Federation IUCAB, IDI och Team Sweden samt arbetar med Business Sweden, Stockholm Chamber of Commerce och Stockholm County Govenor.

Trade Partners är grundare av Stockholm Fashion District. Vi arbetar nära Swedish Fashion Council och är engagerade och stödjer fler viktiga branschnätverk och modeorganisationer så som Swedish Fashion Association samt är representanter i Nordic Fashion Association (NFA, modeorganisationer i Norden).

Vi arbetar med branschspecifika projekt för varje medlemssegment och för våra medlemmar inom inredning gör vi bland annat följande:

Days of Trade – Interior & Design är en unik, inspirerande och personlig affärsmötesplats och mässa med fokus på handel och affärsrelationer. Syftet är att skapa en mer personlig mötesplats dit utställare kan bjuda in kunder för att visa upp sina kollektioner. Här finns även möjligheten att tillsammans ta del av ny kunskap genom inspirationsföreläsningar och mingel. Mässan arrangeras två gånger per år och inkluderar inredning, design och andra segment inom lifestyle. Här erbjuder vi utställare och besökare en plattform för att nätverka, inspireras och fokusera på effektiva inköp.

Stockholm Fashion District, grundat 2016 av Trade Partners, och är en unik och innovativ affärsmötesplats med digitala och fysiska showroom öppna 365 dagar om året, modeveckor med fokus på handel som samlar svenska och internationella varumärken och inköpare, forum för kreativitet och skapande samt vidareutveckling vid seminarier och utbildningar. Distriktet besöks årligen av designers, e-handel, retail, internationella delegationer, intressenter och andra modeentusiaster. Det är över 600 varumärken som visar upp sina kollektioner i Districtet.

Nätverksgrupper, Trade Partners Sweden arbetar för att skapa förutsättningar för att våra medlemmar ska bli framgångsrika. Detta gör vi genom att aktivt medverka och påverka utvecklingen inom våra medlemmars branscher. Stora insatser görs även inom juridiken för att skydda frihandel och därmed förbättra affärsmöjligheterna för agenter, distributörer, importörer och andra som driver sina verksamheter i internationell miljö.

Seminarium och utbildning, Stockholm Fashion Districts utbildningar och seminarier vänder sig till företag med tillväxtpotential inom design- och modeindustrin. Du kan vara verksam i butiksledet, inom ett designföretag, som designer, agent eller distributör, marknadschef, säljare eller CEO.

Nyhetsbrev, det skickas ut varje månad och har innehållsrikinformation för branschen.

 

I Trade Partners styrelse inom inredningsbranschen har vi representanten nedan.

Anna Ekelund

Styrelseledamot
Ellens agentur
anna@ellensagentur.se
Bransch: Inredning
Länder: Sverige