fbpx

Övriga industrier

Association of Trade Partners Sweden är branschspecifika och arbetar för och med våra medlemmar. Vi vill lyfta branschen på den politiska agendan och vi har stark kontakt med regeringen, branschkanslier, organisationer och samarbetspartners.

Via våra internationella kontakter bevakar vi juridik- och handelsfrågor via ICC och UICAB. Vi är också aktiva i Nordic Federation IUCAB, IDI och Team Sweden samt arbetar med Business Sweden, Stockholm Chamber of Commerce och Stockholm County Govenor.

Trade Partners är grundare av Stockholm Fashion District. Vi arbetar nära Swedish Fashion Council och är engagerade och stödjer fler viktiga branschnätverk och modeorganisationer så som Swedish Fashion Association samt är representanter i Nordic Fashion Association (NFA, modeorganisationer i Norden).

Vi arbetar med branschspecifika projekt och främjar även alla företag inom handel och övriga industrier, några saker vi gör är följande:

Stockholm Fashion District, grundat 2016 av Trade Partners, och är en unik och innovativ affärsmötesplats med digitala och fysiska showroom öppna 365 dagar om året, modeveckor med fokus på handel som samlar svenska och internationella varumärken och inköpare, forum för kreativitet och skapande samt vidareutveckling vid seminarier och utbildningar. Distriktet besöks årligen av designers, e-handel, retail, internationella delegationer, intressenter och andra modeentusiaster. Det är över 600 varumärken som visar upp sina kollektioner i Districtet.

Stockholm Showroom, består av 10 000 kvadratmeter och 85 showroom med svenska och internationella varumärken inom mode. Stockholm Showroom invigdes i februari 2016 och här görs dagliga affärer och nya kontakter knyts vid aktiviteter, event och modeveckor.

Stockholm Shoe House, består av tre våningsplan med svenska och internationella varumärken inom skor.

Nätverksgrupper, Trade Partners Sweden arbetar för att skapa förutsättningar för att våra medlemmar ska bli framgångsrika. Detta gör vi genom att aktivt medverka och påverka utvecklingen inom våra medlemmars branscher. Stora insatser görs även inom juridiken för att skydda frihandel och därmed förbättra affärsmöjligheterna för agenter, distributörer, importörer och andra som driver sina verksamheter i internationell miljö.

Seminarium och utbildning, Stockholm Fashion Districts utbildningar och seminarier vänder sig till företag med tillväxtpotential inom design- och modeindustrin. Du kan vara verksam i butiksledet, inom ett designföretag, som designer, agent eller distributör, marknadschef, säljare eller CEO.

Marknadsråd, för Stockholm Showroom och Stockholm Shoe House.

Nyhetsbrev, det skickas ut varje månad och har innehållsrikinformation för branscher.

 

I Trade Partners styrelse har vi inom övriga branscher representanterna nedan.

Marie Forsberg

Suppleant
Ingenjörsfirma Bo Carlsson AB
marie.forsberg@bocarlsson.com
Bransch: Järn och stål
Länder: Sverige, Finland och Norge

Peter Källman

Styrelseledamot
Hawa Agenturer
peter@hawa.se
Bransch: Möbler, möbelkomponenter
Länder: Kanada